ΤΟΡΙΝΟ
ΜΙΛΑΝΟ
Καλοκαίρι 2018

Εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, μπαρόκ Μέγαρα, μεγαλοπρεπείς πλατείες, πεζοδρόμια σκεπασμένα από στοές και πλακόστρωτοι δρόμοι στον «πυρήνα» του, κάνουν το κέντρο της πόλης,ξεχωριστό! Απολαύστε την καλύτερη σοκολάτα, «να την πιείς στο ποτήρι», τον περίπατο σας στο πανέμορφο Πάρκο Βαλεντίνο και τις επισκέψεις σας στο Αιγυπτιακό Μουσείο (2ο σημαντικότερο, μετά από αυτό του Καίρου ) και το Μουσείο Κινηματογράφου -σούπερ για τους λάτρεις της 7ης τέχνης!

Αν η Ρώμη είναι γνωστή για τη γλυκιά ζωή, το Μιλάνο είναι o ορισμός του στιλάτου lifestyle. Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας είναι σήμερα η πρώτη τη τάξη οικονομική δύναμη της χώρας. Και, βέβαια, συνώνυμο της μόδας ή καλύτερα μία από τις πρωτεύουσές της, αφού εδώ (όσο και στο Παρίσι και το Λονδίνο) δημιουργούνται οι νέες τάσεις και το ντιζάιν, ενώ εδώ έχουν τη βάση τους κάποιοι από τους μεγαλύτερους ιταλικούς οίκους μόδας. Με λίγα λόγια, οι Μιλανέζοι έχουν το στιλ στο DNA τους! Η πόλη μοιάζει να είναι σε διαρκή κίνηση. Δύσκολο να μη σας συνεπάρει με τους φρενήρεις ρυθμούς της ή να μη σας ενθουσιάσει με την πολιτιστική και καλλιτεχνική κληρονομιά της. Η αισθητική υπάρχει παντού, στα κτίρια, στα καταστήματα, στα προϊόντα, στη διασκέδαση, στο φαγητό και, φυσικά, στη μόδα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΌ ΤΟΡΙΝΟ  -  ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ – ΠΑΒΙΑ

07 Απριλίου – 12 Απριλίου
6 ημέρες αεροπορικό /πτήσεις Aegean

1η Ημέρα  Μ. Σάβατο  ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ – ΤΟΡΙΝΟ, διανυκτέρευση

Αναχώρηση με την πρωινή πτήση 08.35 και άφιξη στο αεροδρόμιο Malpensa  του Μιλάνου στις 10.10 . Εκεί μας περιμένει το πούλμαν και άμεση αναχώρηση για το Τορίνο . Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης και ακολουθεί  ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα Το βράδυ ακολουθία της Ανάστασης στην ορθόδοξη εκκλησία της πόλης ( για όσους το επιθυμούν)Διανυκτέρευση

2η ημέρα   ΤΟΡΙΝΟ

Η ημέρα μας αφιερωμένη στο ιστορικό κέντρο  πόλη και στα μουσεία  , διανυκτέρ.

3η ημέρα   ΤΟΡΙΝΟ – ΜΙΛΑΝΟ  διανυκτέρευση

Το πρωινό είναι αφιερωμένο  στο Τορίνο .Αναχώρηση για το Μιλάνο το μεσημέρι . Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθεί  περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης .

4η ημέρα   ΜΙΛΑΝΟ – Ξενάγηση πόλης – Εκδρομή στην  ΠΑΒΙΑ

5η  ημέρα  ΜΙΛΑΝΟ – Πινακοθήκη Μπρέρα –  Εκδρομή  στο ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ

6η  ημέρα  ΜΙΛΑΝΟ   

Απογευματινή πτήση για Αθήνα στις 17.10

Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 20.35

ΠΤΗΣΗ  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ       07/Απριλίου  στις  08.35       Άφιξη Μιλάνο  10.10                                                 

ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ        12/Απριλίου  στις 17.10            Άφιξη Αθήνα 20.35 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ       ΤΟΡΙΝΟ     HTL CONCORD 4*    ΚΕΝΤΡΙΚΟ

                                  ΜΙΛΑΝΟ    Θα ανακοινωθεί

Το κόστος της εκδρομής θα ανακοινωθεί  εντός 14 Μαρτίου  . Αναμένονται οι απαντήσεις από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στο Μιλάνο

 

Τα "δυνατά σημεία" μας!
euroramatravel Ομήρου 8 ( 4ος ορ.) 10564 – ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 211.4030784
ΦΑΞ. 210.2833260
e-mail : info@euroramatravel.gr
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΔΕ-ΠΑ : 10:30-19:30
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ, λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή του γραφείου
Αριθμός Μητρώου Ε.Ο.Τ 0206Ε60000344001