Είπαν για εμάς...

ΤΟΡΙΝΟ-ΜΙΛΑΝΟ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 2022

Η διαμονή ήταν καταπληκτική! Τα δωμάτια άνετα με όλες τις παροχές! Η αρχηγός της ομάδας ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη και οργανωμένη, πάντα δίπλα μας, για ό,τι χρειαστούμε.
Μέσα από υπέροχες ξεναγήσεις, γνωρίσαμε το Τορίνο, μία υπέρχοη πόλη που αγαπήσαμε και θα μας μείνει αξέχαστη!
Σας ευχαριστούμε για όλα, θα μείνουν αξέχαστε οι μέρες που πέρασαν!

Μαρία Κλεινάκη, Αριστοτέλης Κουλακμανίδης

ΤΟΡΙΝΟ 2022

Θα ήθελα η Πέλια και ο Κώστας να με συνοδεύουν σε όλα τα ταξίδια!

Πολυχρονίδου Γαρυφαλλιά

ΤΟΣΚΑΝΗ 2022

Συγκλονιστική αρχηγός!
Εξαιρετικός και ευγενής οδηγός, πρόθυμος σε όλα.
Υπέροχες ξεναγήσεις με απίστευτες λεπτομέρεις.

Niki Siniori

ΤΟΣΚΑΝΗ 2022

Δυναμικό, ευγενής, υπεύθυνος αρχηγός!
Ενημερωτικές ξεναγήσεις με πάθος - γνώση του αντικειμένου.

Ελισάβετ Σεϊντή

ΤΟΣΚΑΝΗ 2022

Πολύ καλές ξεναγήσεις. Εξαιρετική εκδρομή.

Χαρά Ζηνόζη

ΤΟΣΚΑΝΗ 2022

Εξαιρετική εκδρομή.
Δεν υπάρχουν λόγια! Ήταν φανταστικά!

Διανυσία Μπουκουβάλα

ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Εξαιρετικά και πολύ ενδιαφέροντα τα μέρη, που πήγαμε. Η επιλογή τους από το γραφείο EURORAMA είναι κάτι παραπάνω από τέλεια!

Κα Αγάπη Κατζάκη

ΤΟΣΚΑΝΗ

Περάσαμε τέλεια! Ο συνδυασμός άψογης ολοκληρωμένης ξενάγησης, με θέματα και πέραν των προγραμματισμένων και καθιερωμένων, προσωπικής παρουσίας της ξεναγού πέραν της επιβεβλημένης, ασφαλούς μετακίνησης, επιλογής ξενοδοχείων και διατροφής, μας έκαναν να νοιώσουμε για μια ακόμα φορά τι σημαίνει υπευθυνότητα. Σας ευχαριστούμε θερμά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Μ.Π. ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥΡΕΛΛΟΥ Τ.ΥΠΟΔ.ΝΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΟΣΚΑΝΗ

Σε αυτήν την εκδρομή, η σαφής τοποθέτηση μέσα στο συγκεκριμένο ιστορικό/ πολιτιστικό πλαίσιο είχε για εμένα μεγάλη άξια. Για πρώτη φορά δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω κάποιο βιβλίο-οδηγό, καθώς η αρχηγός ήταν πρόθυμη να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο οδηγός ήταν ευγενέστατος και ιδιαίτερα προσεκτικός. Σημαντικό κομμάτι της εκδρομής ήταν και το ξενοδοχείο, το όποιο ήταν πολύ κάλο, μέσα στην πολύ και η κουζίνα που ήταν πολύ νόστιμη και πλούσια.
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΟΣΚΑΝΗ

Η εκτέλεση του προγράμματος ήταν πλήρως επιτυχημένη. Η δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος και η ευφυής αρχηγία ξεχώρισαν και έκαναν την εκδρομή μοναδική. Αποτελεσματικότητα, κοινωνικότητα και ενωτικότατα χαρακτήριζαν την ομάδα και την αρχηγό. Ο οδηγός άψογος με ιδιαίτερες ικανότητες.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

ΤΟΣΚΑΝΗ ΚΑΙ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

Έχουμε όλοι να θυμόμαστε εκείνο το ονειρικό ταξίδι του Μάιου μέσα από τα καταπράσινα τοπία, τις μεσαιωνικές πόλεις, τους επιβλητικούς καθεδρικούς ναούς, τα μουσεία και τις πινακοθήκες, τα χαρακτήρισα ιταλικά καφέ και τις γραφικές τρατάρισες, διότι εκείνο που κάνει το Eurorama ξεχωριστό είναι το ότι οι άνθρωποί του ασχολούνται προσωπικά με τον καθένα. Ακολούθησαν κι άλλα ταξίδια με τελευταίο το πρόσφατο στη Νορμανδία και Βρετάνη. Μία μοναδική βόλτα στη γαλλική εξοχή της Νορμανδίας και στις καστρουπόλεις της Βρετάνης. Θα μπορούσα να γράφω ατελείωτα αλλά θα πρέπει να αφήσω χώρο και για τους άλλους ταξιδιώτες. Έχω να πω επίσης ότι ο οδηγός, ο κύριος Κώστας Τσοπάνης είναι υπόδειγμα επαγγελματία
Χρύσα Παπανικολάου/IST.IT.DI ATENE

ΤΟΣΚΑΝΗ

Η επιλογή των περιηγήσεων και οι ξεναγήσεις στην Τοσκάνη ήταν εξαιρετικές!!! Μας ταξίδεψαν μοναδικά πίσω στην ιστορία και την τέχνη από το 12ο-16ο αιώνα. Ανανέωσαν τις γνώσεις μας. Το χρονολόγοι ήταν πολύ κατατοπιστικό. Στη Φλωρεντία η οργάνωση ήταν άψογη με αποτέλεσμα να μην ταλαιπωρηθούμε στις ξεναγήσεις και να δούμε σημαντικά αξιοθέατα εκτός προγράμματος. Σας ευχαριστούμε πολύ γιατί, ειλικρινά, περάσαμε πολύ όμορφα, γαληνέψαμε (!) Και χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε!! Ευχόμαστε να ξανανταμωθούμε!!!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ ΤΑΣΟΣ ΣΙΑΤΕΡΛΗΣ

ΤΟΣΚΑΝΗ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΟ

«Είμαστε πολύ ευτυχείς , η σύζυγος μου Καίτη Δούη και εγώ προσωπικά ,που μας δόθηκε η ευκαιρία για μια ακόμη φορά , να απολαύσουμε το ταξίδι , που οργανώθηκε και εκτελέστηκε από το EURORAMA Travel στην πανέμορφη Ιταλία με ιδιαίτερες επισκέψεις και παραμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία στις πόλεις VINCENZA , MODENA , ΜΑNTOVA , TREVISO ,BASSANO DEL GRAPPA ένα αφιέρωμα στον σημαντικό καλλιτέχνη ANDREA PALLADIO και το έργο του. Πολλά συγχαρητήρια στο εκλεκτό, πρόθυμο , ευγενέστατο, εξυπηρετικότατο και ικανότατο οδηγό του πούλμαν, αγαπητό μας Κώστα.
Καίτη Δούη – Παν Σμυρναίος, Καθηγητής Λυρικής Τέχνης ,Ανώτ. Δικαστής επί τιμή Πολιτικός και Διοικητικός Επιστήμων

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Και μετά το εξαιρετικό ταξίδι στην μεσαιωνική Γαλλία οφείλω να ξαναπώ μπράβο στο EURORAMA κα την Pelia Iossifidou.Το ωραιότερο ταξίδι που έχω κάνει στην Γαλλία! Το ήξερα ότι θα ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά η πραγματικότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Και φυσικά η οργάνωση και τα κεντρικά ξενοδοχεία κι η όλη η εξέλιξη του ταξιδιού ήταν άψογη! Ακόμα και οι εκτός προγράμματος εκπλήξεις ήταν σούπερ! Είδαμε μικρά μπιζουδάκια που πολλοί δεν τα έχουν καν ακούσει!
Ευχαριστώ για αυτή την μοναδική εμπειρία.
Ρενάτα Παγαρέμου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

Πολύ αξιόπιστο γραφείο με πολύ καλά οργανωμένα ταξίδια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών! Στα συν τα πολύ ωραία και κεντρικά ξενοδοχεία σε όλα τα ταξίδια που έχω πάει μέχρι τώρα σε Γαλλία και Ιταλία! Και οι καλές τιμές επίσης! Τα κέρδισαν με το σπαθί τους τα καλά μου σχόλια γιατί ταξιδεύω πολύ συχνά και ξέρω ότι και τα καλύτερα γραφεία κάνουν συχνά φάουλ!
Ρ.Π

ΧΙΟΣ

Το ταξίδι στην Χίο τελείωσε με τις καλύτερες και πάλι εντυπώσεις. Με την προθυμία και ικανότητα του οδηγού μας Κώστα Τσοπάνη περιηγηθήκαμε στις ομορφιές και στα στενά σοκάκια του νησιού σε πολύ περισσότερα από το προκαθορισμένο και χάρη στην οργάνωση και ξενάγηση της Πέλια Ιωσσιφίδου ταξιδέψαμε στην ιστορία και λαογραφία του νησιού.
Ευχαριστούμε για την όμορφη εμπειρία..
Βίκυ Παππά –Πάσχα/Χίος 2017

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ-ΒΡΕΤΑΝH –ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Η υψηλή αισθητική στην επιλογή, την διοργάνωση και την ανεπιτήδευτη φιλοξενία στους επιλεγμένους προορισμούς ,υλοποιούν σε υπερθετικό βαθμό τις προσδοκίες κάθε απαιτητικού ταξιδευτή..!!
Παναγιώτης Αγγελόπουλος

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ-ΒΡΕΤΑΝH –ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Εξαιρετικοί άνθρωποι με αληθινό ενδιαφέρον, μεράκι και αγάπη για τα ταξίδια που διοργανώνουν. Καταπληκτικά ξενοδοχεία, και εστιατόρια. Το καλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο που έχω ταξιδέψει.
Χριστίνα Μουδάρα

ΤΟΣΚΑΝΗ

Άριστη επιλογή προορισμών, διαδρομών και ξεναγήσεων. Πολύ καλά ξενοδοχεία, σωστή επιλογή εστιατορίων και φαγητών. Ο επαγγελματισμός της αρχηγού, η ευγένεια και η οδική αγωγή του οδηγού, συντελούν ώστε το ταξίδι να σου μείνει αξέχαστο.
Μαργαρίτα Κατόπη

ΤΟΣΚΑΝΗ

Εξαιρετικές ξεναγήσεις, ωραία κεντρικά ξενοδοχεία , μοναδικοί προορισμοί … Ένα πρακτορείο που σέβεται τον πελάτη και τηρεί όσα υπόσχεται!!!
Αγγελική Κορδέλλου

Απλά εξαιρετικό!!! Οργάνωση, ποιότητα, γνώση, ευγένεια, επαγγελματισμός, συναρπαστική ξενάγηση.
Ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι.
Μελίνα Κλήμη

ΤΟΣΚΑΝΗ

Καλά μας παιδιά, Πέλια-Κώστα! Ευχαριστούμε, που μας ταξιδέψατε με ασφάλεια, καλοσύνη και Τέχνη! Η γλυκιά και ζωηρή παρέα του πούλμαν
Γιώργος Παπαδάκης -Εκπαιδευτικός

ΤΕΡΓΕΣΤΗ- ΙΣΤΡΙΑ –ΚΡΟΑΤΙΑ

Επιστρέφοντας από το ταξίδι της Τεργέστης-Ίστριας-Σλοβενίας, ομολογώ ότι, ο σχεδιασμός του ταξιδιού μαρτυρούσε πείρα και γνώση του αντικειμένου, ενώ η καθημερινή έννοια, προθυμία, αδιάλειπτη προσωπική παρουσία και φροντίδα της κ. Πέλιας Ιωσηφίδου, συνέτειναν αποτελεσματικά στην απρόσκοπτη διεκπεραίωσή του, με τον κ. Κώστα Τσοπάνη, τον οδηγό μας, να εξασφαλίζει την ασφάλειά μας με σοβαρότητα και ευγένεια. Η κ. Ιωσηφίδου έχει καταφέρει με την "ταξιδιωτική" της προσωπικότητα, τη δουλειά, τη γνώση και το μεράκι της να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τα ταξίδια, αλλά συγχρόνως προτιμούν τα "ταξίδια με την Πέλια.
Ευχαριστώ λοιπόν για όλα τα παραπάνω την Πέλια και τον Κώστα και θα ήταν ευχαρίστησή μου να ξαναταξιδέψω μαζί τους.
Κυριακή Θεοδώρου Αρχιτέκτων

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Μία από τις ωραιότερες αποδράσεις από την άσχημη καθημερινότητα. Πολύ ωραίο ξενοδοχείο. Τα φαγητά πολύ φροντισμένα και ωραία στις τρατορίες. Σπουδαία αρχηγός όπως πάντα η κ.Πέλια και ο Κώστας (ο οδηγός) ένας και μοναδικός!
Νατάσσα Κουτρούπη /Συντ/χος τραπεζικός

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Τέλεια -καταπληκτικά!!!
Κωνσταντέλιας Ανέστης Φραγκίσκος

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ –ΒΡΕΤΑΝΗ –ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Άρτια οργανωμένη εκδρομή με εξαιρετική αρχηγό!
Σ.Τ

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ –ΒΡΕΤΑΝΗ –ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Η Πέλια = Αρχηγός με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ο Κώστας =οδηγός ο καλύτερος και γνώστης των δρόμων! Περιεκτικότατες ξεναγήσεις.
Όλγα Μανέκα, Σπύρος Ζάρκος

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Ονειρικός προορισμός με άρτια οργάνωση.
Μιράντα Καμηλέρη

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Πολύ επιτυχημένη επιλογή για Χριστούγεννα.
Εξαιρετική εμπειρία.
Λογοθέτης Σωτήριος - Αναστασία

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Φανταστική εκδρομή. Με εντυπωσίασε το ενδιαφέρον των διοργανωτών να περάσουν καλά όλοι οι συμμετέχοντες.
Έφη Μπάκα, εκπαιδευτικός

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Μια ιδιαίτερη εκδρομή με καταπληκτική ξενάγηση και ιδιαίτερη φροντίδα για όλους και τον καθένα ξεχωριστά.
Ελένη Κωνσταντέλου, Βίκυ Ντελή

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Αξιοθαύμαστη εκδρομή με σπουδαία και πλήρη στα καθηκοντά τους στελέχη.
Ιωάννης & Ευαγγελία Λαμπροπούλου

ΤΟΣΚΑΝΗ

Ήταν μια αξέχαστη εκδρομή. Θαυμάσιο και πάρα πολύ καλό ξενοδοχείο. Πάρα πολύ καλή αρχηγός η κ.Ιωσηφίδου και επίσης καλός, ήρεμος και σταθερός οδηγός ο κ. Κώστας. Πολύ καλές ξεναγήσεις, ακούραστη ξεναγός με μεράκι και πάθος για τη δουλειά της. Να παραμείνετε τόσο καλοί όσο σας γνωρίσαμε και ακολουθούμε τις εκδρομές σας με ιδιαίτερη χαρά.
Ελένη Παπαγρηγοράκη

ΤΟΣΚΑΝΗ

Σας γράφω μόνο λίγες λέξεις για να σας ευχαριστήσω για το υπέροχο ταξίδι που μας προσφέρατε. Ήταν η πιο όμορφη ομαδική εκδρομή που έχω πάει και πιστέψτε με έχω συμμετάσχει σε πολλές! Οι επιλογές σας ήταν άριστες και πολλές φορές τολμώ να πω μοναδικές. Μαζί σας ήταν σαν να βλέπω την Φλωρεντία για πρώτη φορά κι ας ήταν... Η τρίτη
Ευγενία Σχινά

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Πολύ ενδιαφέρουσα, καλά οργανωμένη και πλήρως κατατοπιστική εκδρομή.
Κώστας Πόλλης

ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

Καλά οργανωμένη και πολύ καλή εκδρομή. Εντυπωσιακή φροντίδα και προσοχή από την αρχηγό και τον οδηγό. Όλα φροντισμένα στο μέγιστο βαθμό.
Καίτη Θεοδωρίδου

ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

Πρώτη φορά τμε το EURORAMA, πρώτη φορά με γκρουπ. Ιδιαίτερα ικανοποιητική εμπειρία με πληρέστατη περιήγηση, ξενοδοχεία, διατροφή και κυρίως συνοδούς.
Πέλια και Κώστα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Γιώργος Πιτσάβας

ΠΡΟΒΗΓΚΙΑ / ΝΟΤΙΟ ΓΑΛΛΙΑ

Από τις καλύτερες εκδρομές. Πολύ καλά ξενοδοχεία και με εύκολη πρόσβαση στα κεντρική σημεία της πόλης. Η αρχηγός ήταν οργανωμένη, υπεύθυνη και πρόθυμη να εξυπηρετήσει. Με τον πάρα πολύ καλό οδηγό αισθανόμασταν όλοι ασφαλείς. Πολύ ενδιαφέρουσες περιηγήσεις και η ξεναγός με πολλές γνώσεις.
Κλειώ Καλογεροπούλου

ΤΟΣΚΑΝΗ

Ένα πρακτορείο που σέβεται και ενδιαφέρεται για την απόλαυση του ταξιδιώτη, με ψαγμένες διαδρομές και με τη φροντίδα του εξαιρετικού οδηγού Κώστα Τσοπάνη και της χαρισματικής αρχηγού Πέλιας Ιωσηφίδου. Ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι στην Τοσκάνη!
Δήμητρα Σιακαντάρη

ΤΟΣΚΑΝΗ

Σωστή επιλογή προορισμών, ξεναγήσεις, ευγένεια, εξαιρετική διοργάνωση Σταθοπούλου Αθανασία

ΧΙΟΣ

Το ταξίδι στην Χίο τελείωσε με τις καλύτερες και πάλι εντυπώσεις. Με την προθυμία και ικανότητα του οδηγού μας Κώστα Τσοπάνη περιηγηθήκαμε στις ομορφιές και στα στενά σοκάκια του νησιού σε πολύ περισσότερα από το προκαθορισμένο και χάρη στην οργάνωση της Πέλιας ταξιδέψαμε στην ιστορία και λαογραφία του νησιού. Ευχαριστούμε για την όμορφη εμπειρία..
Βίκυ Παππά

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ-ΒΡΕΤΑΝΗ-ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Η υψηλή αισθητική στην επιλογή, την διοργάνωση και την ανεπιτήδευτη φιλοξενία στους επιλεγμένους προορισμούς, υλοποιούν σε υπερθετικό βαθμό τις προσδοκίες κάθε απαιτητικού ταξιδευτή..!!
Μάριος Αγγελίδης

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Εξαιρετικοί άνθρωποι με αληθινό ενδιαφέρον, μεράκι και αγάπη για τα ταξίδια που διοργανώνουν. Καταπληκτικά ξενοδοχεία, και εστιατόρια. Το καλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο που έχω ταξιδέψει
Χριστίνα Μουδάρα

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Άριστη επιλογή προορισμών, διαδρομών και ξεναγήσεων. Πολύ καλά ξενοδοχεία, σωστή επιλογή εστιατορίων και φαγητών. Ο επαγγελματισμός της αρχηγού, η ευγένεια και η οδική αγωγή του οδηγού, συντελούν ώστε το ταξίδι να σου μείνει αξέχαστο.
Ρίτα Κατόπη

ΤΟΣΚΑΝΗ

Άνθρωποι με μεράκι και γνώστες των ιδιαίτερων ταξιδιών! Άψογη οργάνωση και συνέπεια στο πρόγραμμα. Τιμές που μας επιτρέπουν να ταξιδεύουμε παρά τους δύσκολους καιρούς. Είναι το γραφείο που έχει καταφέρει να έχει πιστούς ακόλουθους στα ταξίδια του και που όλοι νιώθουν μία παρέα!!!
Χρύσα Παπανικολάου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ -ΒΡΕΤΑΝΗ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Εξαιρετικές ξεναγήσεις, ωραία κεντρικά ξενοδοχεία , μοναδικοί προορισμοί ... Ένα πρακτορείο που σέβεται τον πελάτη και τηρεί όσα υπόσχεται!!!
Αγγελική Κορδέλλου

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Μετά το εξαιρετικό ταξίδι στην μεσαιωνική Γαλλία οφείλω να ξαναπώ μπράβο στο EURORAMA και στην Πέλια. Το ωραιότερο ταξίδι που έχω κάνει στην Γαλλία! Το ήξερα ότι θα ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά η πραγματικότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Και φυσικά η οργάνωση και τα κεντρικά ξενοδοχεία κι η όλη η εξέλιξη του ταξιδιού ήταν άψογη! Ακόμα και οι εκτός προγράμματος εκπλήξεις ήταν σούπερ! Είδαμε μικρά μπιζουδάκια που πολλοί δεν τα έχουν καν ακούσει! Ευχαριστώ για αυτή την μοναδική εμπειρία! Πολύ αξιόπιστο γραφείο με πολύ καλά οργανωμένα ταξίδια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών! Στα συν τα πολύ ωραία και κεντρικά ξενοδοχεία σε όλα τα ταξίδια που έχω πάει μέχρι τώρα σε Γαλλία και Ιταλία! Και οι καλές τιμές επίσης! Τα κέρδισαν με το σπαθί τους τα καλά μου σχόλια γιατί ταξιδεύω πολύ συχνά και ξέρω ότι και τα καλύτερα γραφεία κάνουν συχνά φάουλ. !!!!!
Ρενάτα Παγαρέμου

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Εκπληκτικός ταξιδιωτικός προορισμός που απογειώνεται από την τέλεια οργάνωση της ψαγμένης αρχηγού κας Πέλιας σε συνδυασμό με τον έμπειρο και άριστο γνώστη της περιοχής οδηγό κο Κώστα, σε μέρη ονειρικά που μόνο το EURORAMA ξέρει και μπορεί να πραγματοποιεί! Χωρίς απρόοπτα και δυσάρεστες εκπλήξεις... Σας ευχαριστούμε και τους δύο σας για τις υπέροχες μέρες που η εμπειρία σας και το ξεχωριστό για κάθε ταξιδιώτη ενδιαφέρον σας, μας χάρισε
Έφη και Α. Μεντής

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ - ΒΡΕΤΑΝΗ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Για μένα αυτό το ταξίδι ήταν όνειρο ζωής και χαίρομαι που το έζησα με τις καλύτερες συνθήκες και σε άριστα κεντρικά ξενοδοχεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές γιατί όλο αυτό ήθελε πολύ δουλειά και μεράκι. Η εκδρομή είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.
Δήμητρα Σιακαντάρη

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ - ΒΡΕΤΑΝΗ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Ήταν μια υπέροχη εκδρομή και πολύ καλά σχεδιασμένη. Η Πέλια και ο Κώστας πάντα άψογοι. Με χαρά θα κάναμε και άλλα ταξίδια μαζί τους.
Σπυριδούλα Παλιοσπύρου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ - ΒΡΕΤΑΝΗ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Άριστη εκδρομή, καλά οργανωμένη και χωρίς καθυστερήσεις. Πολύ ποιοτικά ξενοδοχεία.
Δ.Γ.

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ - ΒΡΕΤΑΝΗ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Η επιλογή των πόλεων και χωριών στη Νορμανδία και στη Βρετάνη καταπληκτική. Εκτός από τα γνωστά τουριστικά αξιοθέατα (Mont Saint-Michel, Saint Malo), το Etretat μαγευτικό στον Ατλαντικό, το γραφικό Dinan και τα κάστρα του Λίγηρα κατατοπιστικά για την Ιστορία και τον πολιτισμό της Γαλλίας. Η Πέλια πάντα δίπλα μας. Ο ακούραστος Κώστας, μας μετέφερε σε τόσα μέρη μακρινά και ίσως δύσκολα, αδιαμαρτύρητα. Η οργάνωση του ταξιδιού τέλεια στην παραμικρή λεπτομέρειά του.
Αναστασία Φυλακτού-Κλεινάκη

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ - ΒΡΕΤΑΝΗ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Εντυπωσιαστήκαμε με τόσα μέρη που επισκεφτήκαμε. Το πρόγραμμα ήταν μοναδικό, πολύ προσεγμένο και καλά οργανωμένο. Συγχαρητήρια! Το περιμέναμε αυτό το ταξίδι και ευτυχώς τα καταφέραμε. Η αρχηγός όπως πάντα φιλική και πολύ αγαπητή! Ο οδηγός πολύ προσεκτικός και ιδιαίτερα ενημερωμένος με τους δρόμους και τους τόπους που πηγαίναμε. Οι περιηγήσεις ήταν ιδιαίτερες και εντυπωσιακές.
Τάσος Σιατέρλης / Αναστασία Κάλφογλου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ - ΒΡΕΤΑΝΗ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Μια πολύ όμορφη εκδρομή με καθημερινές καταπληκτικές εντυπώσεις από τις επιλογές των πόλεων και των ιστορικών χώρων που πολύ σωστά διάλεξε η πολύ φιλική, δοτική, αγαπητή και φιλόξενη Πέλια. Την ευχαριστώ πολύ που φρόντισε όλες τις ημέρες για την ασφάλεια, την διασκέδασή μας και στην απόκτηση σπουδαίων γνώσεων που μας έδωσε. Όλα αυτά ισχύουν και για τον αξιαγάπητο οδηγό μας. Τον ευχαριστούμε πολύ!
Καράογλου Χαρούλα - Κώστας

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ - ΒΡΕΤΑΝΗ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Η εκδρομή ήταν καταπληκτική, ένοιωθες ότι είχε μελετηθεί αρκετά, υπήρχε έγνοια και καλή θέληση.
Ρούλα Πετροπούλου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ - ΒΡΕΤΑΝΗ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Πρωτόγνωρη εμπειρία που εστέφθη με μεγάλη επιτυχία.
Ευαγγελία Ανδρέου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ - ΒΡΕΤΑΝΗ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Ένα υπέροχο ταξίδι, άρτια οργανωμένο, γεμάτο εικόνες και χρώματα. Μια εμπειρία που χρωστάμε όλοι στον εαυτό μας!
Ευρυδίκη Βλαχάκη

ΤΟΣΚΑΝΗ

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο EURORAMA Travel για την καταπληκτική εκδρομή που χάρηκα μαζί σας. Ήταν όλα εξαιρετικά οργανωμένα, με καινοτόμες ιδέες, ιδιαίτερες, πέρα από τα καθιερωμένα. Είδα την Ιταλία κάτω από άλλο πρίσμα με ωραίες λεπτομέρειες στα αξιοθέατα στο φαγητό σε όλα. Προτείνω το γραφείο σας ανεπιφύλακτα και ανυπομονώ να συμμετέχω και σε άλλη εκδρομή.
Σούσουλα Δημητρα

ΤΟΣΚΑΝΗ

Eurorama travel η καλύτερη οργάνωση, το πιο όμορφο ταξίδι παρέα με τους πιο άξιους και το καλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο. Ευχαριστούμε πολύ για όλα!! Ήσασταν άψογοι σε όλα!!!
Ελπίζουμε και στο επόμενο μαγευτικό ταξίδι μονό παρέα με σας εννοείται!!
Βασια

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ - ΒΡΕΤΑΝΗ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Τρίτη μέρα μετά από την επιστροφή μας, γεμάτη με εικόνες από Πράσινο, Μεσαιωνικά Κάστρα και Ναούς, καθώς και τα ιδιαίτερα Τοπία από τα γραφικά χωριουδάκια της Γαλλικής εξοχής, νιώθω χρέος μου να αναφερθώ στην εμπειρία του ταξιδιού μαζί σας και να ευχαριστήσω την αρχηγό για: την ανεξάντλητη προσπάθεια να έρθουμε σε επαφή με τα απλά και τα μεγάλα ενός άγνωστου τόπου, - την ανεξάντλητη υπομονή και διαρκή προσοχή στις ανάγκες όλων μας, - την ανεξάντλητη ικανότητα να μιλάει να βλέπει: μπρος-πίσω-δεξιά-αριστερά, για 9 μέρες συνεχώς, και κυρίως για - την Οργάνωση και την Άνεση που κατάφερε να δημιουργήσει. Ήταν για μένα η καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία περιήγησης με group, μέχρι σήμερα!
Γεωργία Δεληγεώργη

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Στη μαγεία των δολομιτών -νότιο Τυρόλο, Τρεντίνο- Άλτο Άντιτζε .Αγαπητή κα Πέλια, ταξιδέψαμε μαζί σας φέτος πρώτη φορά τα Χριστούγεννα και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το υπέροχο ταξίδι. Ταξιδέψαμε με ασφάλεια, με ποιότητα και οργάνωση. Ήταν μια πλούσια εκδρομή σε πολύ όμορφα μέρη, με διαμονή σε ωραία ξενοδοχεία και πολύ καλό φαγητό. Αποκομίσαμε πολλές όμορφες εμπειρίες. Η παρουσία σας ως συνοδός δίπλα μας ήταν συνεχής καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο κ. Κώστας, ο οδηγός, μας πρόσφερε ασφάλεια με την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει. Σας ευχαριστούμε για την έκπληξη-δώρο να επισκεφτούμε την Βερόνα. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα το eurorama travel σε όποιον επιθυμεί μία ποιοτική εκδρομή. Ευχαριστούμε με εκτίμηση
Ζαίρα -Ελένη Γιαννούση

ΤΟΣΚΑΝΗ

Διατηρούμε τις καλύτερες αναμνήσεις όχι μόνο από τις ομορφιές της Ιταλίας, φυσικές και κυρίως αρχαιολογικές, αλλά και από την δική σου παρουσία, με το ζεστό σου χαμόγελο, τον καλό σου λόγο και τον πλούτο των γνώσεών σου. Θέλω όμως να ξέρεις ότι κάλυψες πλήρως τις απαιτήσεις μου σε ο,τι προσωπικά με ενδιέφερε, από απόψεως εμπλουτισμού των δικών μου γνώσεων. Γεώργιος Ν.
Δασκαλάκης Υποστράτηγος Ε.Α.

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Επισκεφτήκαμε μικρές μεσαιωνικές πόλεις και ειδυλλιακά χωριά του Νότιου Τυρόλου μέσα από μαγευτικές διαδρομές στους Δολομίτες. Είδαμε Χριστουγεννιάτικες αγορές και μείναμε σε εξαιρετικά ξενοδοχεία ειδικά στο Τρέντο. Το πρόγραμμα ήταν φτιαγμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην αφήνει χαμένο χρόνο ούτε να κουράζει. Αυτό βέβαια οφείλεται στον απόλυτο συντονισμό της Πέλιας και του Κώστα τους οποίους ευχαριστούμε. Σε αναμονή του επόμενου
ΣΙΣΣΥ ΔΟΥΛΙΔΟΥ

Ταξιδεύω πολλά χρόνια μόνη μου .Αποφάσισα να ταξιδέψω με γραφείο πρώτη φορά. Επιλέξαμε το EURORAMA Travel. Η ξενάγηση, η εξυπηρέτηση, το πρόγραμμα και ότι ήταν πάντα δίπλα μου η κυρία Πελία Ιωσηφίδου, δικαίωσαν την επιλογή μου. Συγχαρητήρια για όλα και ευχαριστώ.
Ιωάννα Αργυρίου

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Ήταν η 1η φορά που ταξιδέψαμε με το EURORAMA Travel, με προορισμό την νοτιοδυτική Γαλλία! Το ταξίδι μας ήταν εκπληκτικό!!! Τα μεσαιωνικά χωριά πανέμορφα και η φύση εκπληκτική! Τη μεγαλύτερη εντύπωση βέβαια μου έκανε η προσωπική φροντίδα που μας παρείχαν η ξεναγός μας (Πέλια) και ο οδηγός μας (Κώστας)! Το πάθος τους για τη δουλειά και το ταξίδι μεταφέρεται αβίαστα στον πελάτη!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!! ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!
Άννα Μούτσιου

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Μόλις γύρισα από το δεύτερο ταξίδι μου με το EURORAMA γεμάτη όμορφες εικόνες από την Μεσαιωνική Γαλλία. Η αρχηγός μας Πέλια Ιωσηφίδου, ήταν άψογη και φιλική προς όλους μας και συνεπέστατη στις υποσχέσεις του γραφείου. Μας προσέφερε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο ταξίδι!!!! Όπως και στο προηγούμενο ταξίδι μου μαζί της στην Τεργέστη τα ξενοδοχεία ήταν εξαιρετικά, οι ξεναγήσεις και η επιλογή των σημαντικότερων μνημείων ουσιαστικές!! Επίσης πρέπει να πω και στον οδηγό μας τον κ. Κώστα ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας οδήγησε με ασφάλεια και άνεση τόσα χιλιόμετρα!!! Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη που επέλεξα το Eurorama και θα ξανά ταξιδέψω με κλειστά τα μάτια μαζί τους!!!
Μαρίνα Κουβουτσάκη

ΤΟΣΚΑΝΗ

Επέλεξα αυτή την εκδρομή για τις διαδρομές μέσω επαρχιακών δρόμων και τις επισκέψεις σε ιδιαίτερες πόλεις και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.
Ιουλία Γιαννακάκου, Ξενοδοχουπάλληλος

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Μια εκδρομή όπως θα έπρεπε να είναι όλες οι εκδρομές. Χαλαρά - ωραία μέρη, ξεναγός "έξω καρδιά" αλλά και που σε όλα είναι "μπροστά".
Σπύρος και Έφη Κραμποβίτη

ΤΟΣΚΑΝΗ

To ταξίδι που οργάνωσες Πέλια, ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Σε ευχαριστώ που έδωσες άλλη διάσταση στα ταξίδια αναψυχής. Να είσαι πάντα καλά!
Λογοθέτης Σωτήρης

MEΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Ένα υπέροχο ταξίδι όπως μονό το eurorama=ονειροραμα ξέρει να οργανώνει και να σε μεταφέρει στο όνειρο. Με τη γνώση, την ψυχή, τη φαντασία, την πρωτοτυπία, την ευαισθησία, το χιούμορ που απλόχερα μας χαρίζει η αρχηγός Πέλια Ιωσηφίδου και την ήρεμη δύναμη του οδηγού μας που πάντα πρόθυμος να μας βοηθήσει και που εμπνέει απολυτή σιγουριά και εμπιστοσύνη, το eurorama μας προσφέρει πάντα ταξίδια ποιοτικά από κάθε άποψη. Μας οδηγούν σε δρόμους που κάνουν τη ζωή μας να φαντάζει πιο όμορφη. Τους ευχαριστώ για ακόμη μια φόρα και θα επιμένω πάλι και πάλι euroram(a)ika!!!!

ΜΑΤΕΡΑ- ΛΕΤΣΕ-ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΠΟΥΛΙΑΣ

Ταξίδια άρτιας οργάνωσης και εγγυημένης ψυχικής ευφορίας! Μας κάνουν να νιώθουμε, δικοί τους άνθρωποι, γιατί είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και άριστοι επαγγελματίες. Να είστε καλά Πέλια και Κώστα και να μας ταξιδεύετε με το μεράκι και την αγάπη σας σε όμορφα μέρη!
Ολγα Μανέκα

ΜΑΤΕΡΑ- ΛΕΤΣΕ-ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΠΟΥΛΙΑΣ

Η Pelia Iossifidou βάζει αστερόσκονη στα ταξίδια της και ζεις το όνειρο! Νιώθω ευλογημένη που πήγα μαζί της με το EURORAMA TRAVEL σε Alberobello, Lecce, Bari, Taranto, Otranto, Matera ecc, σε μια εκδρομή άρτια από κάθε άποψη! Grazie Pelia! Grazie Kostas! Alla prossima ssssssubito!!!
Νίνα Κούλουρη

ΜΑΤΕΡΑ- ΛΕΤΣΕ-ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΠΟΥΛΙΑΣ

Το Eurorama travel, λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι!Είναι άριστοι επαγγελματίες η Πέλια και ο Κώστας. Κυρίως είναι εξαιρετικοί άνθρωποι! Ταξιδεύουμε χρόνια μαζί τους, σε πανέμορφα μέρη, ακούμε καταπληκτικές ξεναγήσεις, μένουμε σε ωραία ξενοδοχεία, γευόμαστε ο,τι καλύτερο σε πρωινά και δείπνα .Με το μεράκι και την αγάπη τους, μας έχουν κάνει δικούς τους ανθρώπους!
Ολγα Μανέκα

ΜΑΤΕΡΑ- ΛΕΤΣΕ-ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΠΟΥΛΙΑΣ

Για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το Eurorama Travel (Πέλια κ Κώστα) θα πρέπει να απολαύσετε κ τα υπόλοιπα ταξίδια τους όπως Πυρηναία (Μπιζουδάκια), Νορμανδία, Δολομίτες, Τεργέστη κλπ. Θα σας μείνουν αξέχαστα !! για μια ζωή. For ever Pelia and Costas
Μαργαρίτα Κατόπη

ΜΑΤΕΡΑ- ΛΕΤΣΕ-ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΠΟΥΛΙΑΣ

Αλλη μιά πολύ όμορφη εκδρομή που οργανώθηκε άρτια από την Πέλια μας και ολοκληρώθηκε με την ασφάλεια της προσεκτικής οδήγησης του Κώστα μας. Αφού, όπως πάντα με τους ανθρώπους μας του Εurorama Trvl, είχαμε την καλύτερη διαμονή, διατροφή και ξενάγηση, επιπλέον είχε διασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο και η, κατά το δυνατόν, προστασία μας από τον εχθρό μας, το covit!!!!
Σας ευχαριστούμε Πέλια και Κώστα!!!
Νατάσα Κουτρούπη

ΜΑΤΕΡΑ- ΛΕΤΣΕ-ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΠΟΥΛΙΑΣ

Για μια ακόμη φορά το EURORAMA Travel, μας πρόσφερε μια ανεπανάληπτη εμπειρία στην πανέμορφη Νότια Ιταλία. Δικαίωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο όλες τις προσδοκίες μας. Η Πέλια και ο Κώστας ήταν άψογοι. Ανυπομονούμε για το επόμενο ταξίδι Μαζί τους.
Δήμητρα .Σιακαντάρη