Είπαν για εμάς...

Τοσκάνη – Φλωρεντία 2023

Πολύ καλά οργανωμένη εκδρομή. Κατατοπιστικό πρόγραμμα, γεμάτο που μας έδωσε την ευκαιρία να θαυμάσουμε αλλά και να μάθουμε ενδιαφέροντα πράγματα. Η Πέλια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό,έγινε θυσία για όλους μας ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες μας. Ήταν συνεχώς μαζί μας και απαντούσε με υπομονή τις ερωτήσεις μας. Ο οδηγός, ο καλύτερος που έχουμε συναντήσει σε ταξίδι.

Γεωργία Αλιπράντι - Σταυρούλα Ψυλλίδου

Τοσκάνη – Φλωρεντία 2023

Πολύ καλά οργανωμένη εκδρομή με ωραία ξενοδοχεία. Εξαιρετική τοποθεσια το ξενοδοχείο στη Φλωρεντία με πολύ καλό πρωινό και πολύ καθαρό. Στην Περούτζια ωραία τοποθεσία - ωραίο πρωινό. Έξυπνη, πολυεπίπεδη η αρχηγός με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλους και καθόλου βαρετή ξενάγηση. Εξαιρετικός ο οδηγός.

Ελένη Δάρα - Δήμητρα Μορφοπούλου

Τοσκάνη – Φλωρεντία 2023

Οργανωμένη εκδρομή με γνώμονα ενδιαφέρουσες ιστορικές τοποθεσίες και ξεναγήσεις. Πολύ καλό κεντρικό ξενοδοχείο στην Φλωρεντία. Στην Περούτζια, σε ειδιλιακό τοπίο που σε ταξιδεύει στο παρελθόν.

Όλγα Μεσσίνη

Τοσκάνη – Φλωρεντία 2023

Εκδρομή εξαιρετική. Αρχηγός καταπληκτική σε όλα της. Ξενοδοχεία άριστα.

Ιωσηφίνα Λειβαδίτη

ΤΟΣΚΑΝΗ

Ένα πρακτορείο που σέβεται και ενδιαφέρεται για την απόλαυση του ταξιδιώτη, με ψαγμένες διαδρομές και με τη φροντίδα του εξαιρετικού οδηγού Κώστα Τσοπάνη και της χαρισματικής αρχηγού Πέλιας Ιωσηφίδου. Ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι στην Τοσκάνη!

Δήμητρα Σιακαντάρη

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Ποιότητα διοργανώσεων, αξιοπιστία, φιλικότητα.

Ιωάννης Δημητρούλης

ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Μόλις γύρισα από το δεύτερο ταξίδι μου με το EURORAMA γεμάτη όμορφες εικόνες από την Μεσαιωνική Γαλλία. Η αρχηγός μας Πελια Ιωσηφίδου ήταν άψογη και φιλική προς όλους μας και συνεπέστατη στις υποσχέσεις του γραφείου της . Μας προσέφερε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο ταξίδι!! Όπως και στο προηγούμενο ταξίδι μου μαζί της στην Τεργέστη τα ξενοδοχεία ήταν εξαιρετικά, οι ξεναγήσεις και η επιλογή των σημαντικότερων μνημείων ουσιαστικές!! Αρχή φόρμαςΤέλος φόρμας

Κουβουτσάκη Μαρίνα

ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Ήταν η 1η φορά που ταξίδεψαμε με το Eurorama travel, με προορισμό την νοτιοδυτική Γαλλία! Το ταξίδι μας ήταν εκπληκτικό!!! Τη μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε η προσωπική φροντίδα που μας παρείχαν η ξεναγός μας (Πέλια) Το πάθος της για τη δουλειά και το ταξίδι μεταφέρεται αβίαστα στον πελάτη!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!! ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!

Άννα Μούτσιου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

Έψαχνα να βρω ένα πρακτορείο για τα κάστρα Λίγηρα . Και στο Google φάνηκε ένα άγνωστο για μένα πρακτορείο το Eurorama. Αποφάσισα να πάω μ αυτό έχοντας την αγωνία του αγνώστου. Πέρασε μια εβδομάδα εκδρομής , και οι εντυπώσεις είναι ακόμη ζωντανές στη μνήμη μου. Να σας συστήσω λοιπόν. 1)Την κ. Πέλια. Ήταν η ψυχή της εκδρομής . Αριστη γνώστης στις ξεναγήσεις .Έτοιμη να λύση το πρόβλημα καθενός .Ένοιωθες πως η εκδρομή ήταν προσωπική της υπόθεση και πράγματι κέρδισε το στοίχημα. Αποφασιστική όταν έπρεπε ευγενέστατη φιλική με όλους και με τον καθένα χωριστά . Χαίρεσαι να ταξιδεύεις μαζί της. Για την επιλογή των ξενοδοχείων μπράβο της! 2)Τον κ. Κώστα , τον ιδιοκτήτη του πεντακάθαρου πούλμαν .Ευγενέστατος  έτοιμος να βοηθήσει σε κάθε στιγμή . Ένοιωθες την ασφάλεια στην οδήγηση, και απολάμβανες μαζί του το ταξίδι. Ήταν 8 μέρες απολαυστικές γεμάτες εικόνες εναλλαγή τοπίων .Είδαμε τόσα πολλά μέσα σε τόσες λίγες μέρες . Και αυτό χάρις στην οργάνωση της κ .Πέλιας . Αυτή ήταν η¨ Πρώτη φορά Eurorama¨ . Πρώτη αλλά όχι η τελευταία . Με μεγάλη προσμονή περιμένουμε την επόμενη εκδρομή.

Διονύσης Ζαβιτσάνος

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Πολύ ωραία εκδρομή. Επισκεφθήκαμε πολύ ωραία φυσικά τοπία και πόλεις που συνδύαζαν Ιστορία και ομορφιά! Παρούσα όπου χρειαστήκαμε την αρχηγό. Καταρτισμένη και οργανωτική. Εξαιρετικός ο οδηγός. Πολύ καλές ξεναγήσεις.

Κλημεντίνη Μπουλιγαράκη

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Άριστες εντυπώσεις από την εκδρομή. Τα μέρη που επισκεφθήκαμε αξιόλογα όσον αφορά την ιστορικότητά τους και με φυσική ομορφιά. Πολύ φιλική και με πλήρη γνώση της Ιστορίας και Γεωγραφίας της περιοχής η αρχηγός. Ο οδηγός, άριστος! Ένα από τα καλύτερα ταξίδια που έχω κάνει.

Γιάννης Κατσαργύρης

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Εξαιρετική εκδρομή από όλες τις απόψεις! Ευγενική αρχηγός με πλήρη γνώση της Ιστορίας των χώρων που επισκεφθήκαμε. Ο κ.Κώστας άριστος,ευγενικός και εξυπηρετικός οδηγός. Τέλειες και επαγγελματικές ξεναγήσεις.

Μάγια Βαζαίου & Ευθύμιος

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Εξαιρετική εκδρομή με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Εξαιρετική αρχηγός με προσωπικότητα και πολύ ενδιαφέρον για του ταξιδιώτες. Τέλειος οδηγός.

Ελένη Μαρκογιαννάκη

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Μια εκδρομή που διαφέρει από παρόμοιες για δεν είναι κονσέρβα! Είναι πρωτότυπη γιατί σε πάει εκεί που άλλοι δεν πάνε και μόνο αυτό την κάνει υπερξεχωριστή! Εξαιρετική αρχηγός, γνώστης των θεμάτων και δίνει λύσεις σε όλα! Οι ξεναγήσεις πάρα πολύ καλές με λεπτομέρειες σε όλα και με τεκμηριωμένες πληροφορίες ιστορικά και αρχιτεκτονικά. Άριστος ο οδηγός.

Θεόδωρος Μακρυγιάννης, Αντώνιος Μαστροπάουσκας, Βιολέττα Πρεγιάννη

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Είδαμε τόπους που μας συγκίνησαν, μας γοήτευσαν και μας γέμισαν εικόνες. Εξαιρετικά ξενοδοχεία με προσοχή στη λεπτομέρεια. Πλούσιο πρωινό. Η αρχηγός πανταχού παρούσα, δίνει τον καλύτερό της εαυτό ώστε να εξυπηρετηθούν και να περάσουν όλοι καλά. Γνωρίζει και αγαπάει τα μέρη που μας πηγαίνει. Ο Κώστας, ακούραστος, ήρεμος και εξαιρετικός οδηγός.

Αλεξάνδρα Τσιμπιδάρου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

Η καλύτερη εκδρομή που έχω πάει ποτέ! Πολύ καλός οδηγός - Εξαιρετική η αρχηγός!

Μαρία Παπαδοπούλου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

Εξαιρετική εκδρομή! Τα καλύτερα ξενοδοχεία! Πολύ έμπειρη και εξυπηρετική η αρχηγός. Πράος και έμπειρος ο οδηγός. Οι ξεναγήσεις ήταν πολύ κατατοπιστικές και με πολλές λεπτομέρειες.

Ζωή Μαστροκώστα

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

Η αρχηγός, εξαιρετική επαγγελματίας, ιδιαίτερα βοηθητική σε κάθε ανάγκη και με πολύ καλές και πλήρεις ξεναγήσεις!

Γιάννης Βασιλείου & Ιλεάνα

ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!

Ζαβιτσάνος Διονύσιος

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ

Η εκδρομή ήταν εξαιρετική. Είδαμε πολύ όμορφα μέρη, η Πέλια ήταν πάντα δίπλα μας και μας απαντούσε σε κάθε μας ερώτημα. Τα ξενοδοχεία μας ήταν πολύ πάνω από το μέσο όρο. Καλύτερα από ότι περίμενα, ειδικά για Γαλλία και σε πολύ γραφικά μέρτη. Δεν έχω λόγια να πω για την Πέλια, Εξαιρετική. Δεν την γνώριζα πριν και έγινε φίλη μας! Ο κ.Κώστας πολύ καλό οδηγός και ευγενής. Μια ήρεμη δύναμη της εκδομής μας! Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα.

Χρυσάνθη Ποιμενίδου

ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

Για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το Eurorama Travel  θα πρέπει να απολαύσετε και τα υπόλοιπα ταξίδια τους όπως Πυρηναία (Μπιζουδάκια) , Νορμανδία, Δολομίτες, Τεργέστη κλπ. Θα σας μείνουν αξέχαστα !!!! για μια ζωή.

Μαργαρίτα Κατόπη

ΓΑΛΛΙΑ

Το Eurorama travel  λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι! Είναι άριστοι επαγγελματίες η Πέλια και ο Κώστας Κυρίως είναι εξαιρετικοί άνθρωποι! Ταξιδεύουμε χρόνια μαζί τους, σε πανέμορφα μέρη, ακούμε καταπληκτικές ξεναγήσεις, μένουμε σε ωραία ξενοδοχεία, γευόμαστε ο,τι καλύτερο σε πρωινά και δείπνα .Με το μεράκι και την αγάπη τους, μας έχουν κάνει δικούς τους ανθρώπους!

Ολγα Μανέκα

ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

Η Pelia Iossifidou βάζει αστερόσκονη στα ταξίδια της και ζεις το όνειρο! Νιώθω ευλογημένη που πήγα μαζί της με το EURORAMA TRAVEL σε Alberobello, Lecce, Bari, Taranto, Otranto, Matera ecc, σε μια εκδρομή άρτια από κάθε άποψη! Grazie Pelia! Grazie Kostas! Alla prossima ssssssubito!!!

Νίνα Κούλουρη

ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Περάσαμε 8 φανταστικές μέρες στα μαγευτικά χωριά του Γαλλικού Νότου. Περιπλανηθήκαμε μέσα σε ένα παραμύθι. Το τέλειο ειναι λίγο για να περιγράψει τα τοπία, τις διαδρομές,τα ξενοδοχεία, τα gourmet γεύματα και την ατμόσφαιρα που ζήσαμε με την αμέριστη βοήθεια της αρχηγού μας, Πέλιας Ιωσηφίδου! Άριστα !

ΤΣΙΜΠΙΔΑΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΚΑ

Συγχαρητήρια στη συνάδελφό μας αρχιτέκτονα - αρχηγό - ξεναγό Πέλια Ιωσηφίδου και στον οδηγό μας Κώστα Τσοπάνη που με το ιδιόκτητο πούλμαν του γραφείου  EURORAMA TRAVEL μας ξενάγησαν στην Απουλία όπου γνωρίσαμε τους Έλληνες της Μεγάλης Ελλάδας και ακούσαμε να μιλάνε τα "γκρεκάνικα" . Η  οργάνωση ήταν τέλεια ξενοδοχείο καταπληκτικό, φαγητό πλούσιο και καλό με μπόλικο κρασί (όχι τσιγκούνικα πράγματα) ο οδηγός άριστος επαγγελματίας και από τιμές δεν το συζητάμε οικονομικότατα!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΟΧΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΙΤΣΑ

ΤΟΣΚΑΝΗ

To ταξίδι που οργάνωσες Πέλια , ήταν μια  ξεχωριστή εμπειρία. Σε ευχαριστώ που έδωσες άλλη διάσταση στα ταξίδια αναψυχής. Να είσαι πάντα καλά!

Λογοθέτης Σωτήρης

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Μια εκδρομή όπως θα έπρεπε να είναι όλες οι εκδρομές. Ωραία μέρη, ξεναγός "έξω καρδιά" αλλά και που σε όλα είναι "μπροστά".

Σπύρος και Έφη Κραμποβίτη

ΤΟΣΚΑΝΗ

Επέλεξα αυτή την εκδρομή για τις διαδρομές μέσω επαρχιακών δρόμων και τις επισκέψεις σε ιδιαίτερες πόλεις και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.

Ιουλία Γιαννακάκου, Ξενοδοχουπάλληλος

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Μόλις γύρισα από το δεύτερο ταξίδι μου με το EURORAMA γεμάτη όμορφες εικόνες από την Μεσαιωνική Γαλλία. Η αρχηγός μας Πέλια Ιωσηφίδου, ήταν άψογη και φιλική προς όλους μας και συνεπέστατη στις υποσχέσεις του γραφείου.  Μας προσέφερε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο ταξίδι! Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη που επέλεξα το Eurorama και θα ξανά ταξιδέψω με κλειστά τα μάτια μαζί τους!!!

Μαρίνα Κουβουτσάκη

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Ήταν η 1η φορά που ταξιδέψαμε με το EURORAMA Travel,  με προορισμό την νοτιοδυτική Γαλλία! Το ταξίδι μας ήταν εκπληκτικό!!! Τα μεσαιωνικά χωριά πανέμορφα και η φύση εκπληκτική! Τη μεγαλύτερη εντύπωση βεβαια μου έκανε η προσωπική φροντίδα που μας παρείχαν η ξεναγός μας (Πέλια) και ο οδηγός μας (Κώστας)! Το πάθος τους για τη δουλειά και το ταξίδι μεταφέρεται αβίαστα στον πελάτη! ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!

Άννα Μούτσιου

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Ταξιδεύω πολλά χρόνια μόνη μου .Αποφάσισα να ταξιδέψω με γραφείο πρώτη φορά. Επιλέξαμε το EURORAMA Travel. Η ξενάγηση, η εξυπηρέτηση, το πρόγραμμα και ότι ήταν πάντα δίπλα μου η κυρία Πελία Ιωσηφίδου, δικαίωσαν την επιλογή μου. Συγχαρητήρια για όλα και ευχαριστώ.

Ιωάννα Αργυρίου

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Επισκεφτήκαμε μικρές μεσαιωνικές πόλεις και ειδυλλιακά χωριά του Νότιου Τυρόλου μέσα απο μαγευτικές διαδρομές στους Δολομίτες. Είδαμε Χριστουγεννιάτικες αγορές και μείναμε σε εξαιρετικά ξενοδοχεία. Το πρόγραμμα ήταν φτιαγμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην αφήνει χαμένο χρόνο ούτε να κουράζει. Αυτό βεβαια οφείλεται στον απόλυτο συντονισμό της Πέλιας και του Κώστα τους οποίους ευχαριστούμε. Σε αναμονή του επόμενου

ΣΙΣΣΥ ΔΟΥΛΙΔΟΥ

ΤΟΣΚΑΝΗ

Πέλια διατηρούμε τις καλύτερες αναμνήσεις όχι μόνο από τις ομορφιές της Ιταλίας, αλλά και από την δική σου παρουσία,  με το ζεστό σου χαμόγελο, τον καλό σου λόγο και τον πλούτο των γνώσεών σου.

Γεώργιος Ν. Δασκαλάκης Υποστράτηγος Ε.Α.

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Στη μαγεία των δολομιτών -νότιο Τυρόλο, Τρεντίνο- Άλτο Άντιτζε . Αγαπητή κα Πέλια, ταξιδέψαμε μαζί σας φέτος πρώτη φορά τα Χριστούγεννα και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το υπέροχο ταξίδι. Ταξιδέψαμε με ασφάλεια, με ποιότητα και οργάνωση. Ήταν μια πλούσια εκδρομή σε πολύ όμορφα μέρη, με διαμονή σε ωραία ξενοδοχεία και πολύ καλό φαγητό. Η παρουσία σας ως συνοδός δίπλα μας ήταν συνεχής καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο κ. Κώστας, ο οδηγός, μας πρόσφερε ασφάλεια με την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα το eurorama travel σε όποιον επιθυμεί μία ποιοτική εκδρομή.  Ευχαριστούμε με εκτίμηση

Ζαίρα -Ελένη Γιαννούση,

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

θέλω να ευχαριστήσω την αρχηγό για:  την ανεξάντλητη προσπάθεια να έρθουμε σε επαφή με τα απλά και τα μεγάλα ενός άγνωστου τόπου, - την ανεξάντλητη υπομονή και διαρκή προσοχή στις ανάγκες όλων μας, - την ανεξάντλητη ικανότητα να μιλάει να βλέπει: μπρος-πίσω-δεξιά-αριστερά, για 9 μέρες συνεχώς, και κυρίως για - την Οργάνωση και την Άνεση που κατάφερε να δημιουργήσει. Ήταν για μένα η καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία περιήγησης με group, μέχρι σήμερα!

Γεωργία Δεληγεώργη

ΤΟΣΚΑΝΗ

EURORAMA TRAVEL Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΑΓΑΝΩΣΗ, ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΒΑΣΙΑ Μ.

ΤΟΣΚΑΝΗ

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο EURORAMA Travel για την καταπληκτική εκδρομή. Ήταν όλα εξαιρετικά οργανωμένα, με καινοτόμες ιδέες, πέρα από τα καθιερωμένα. Προτείνω το γραφείο σας ανεπιφύλακτα και ανυπομονώ να συμμετέχω και σε άλλη εκδρομή.

Σούσουλα Δημητρα

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Ένα υπέροχο ταξίδι, άρτια οργανωμένο, γεμάτο εικόνες και χρώματα. Μια εμπειρία που χρωστάμε όλοι στον εαυτό μας!

Ευρυδίκη Βλαχάκη

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Πρωτόγνωρη εμπειρία που εστέφθη με μεγάλη επιτυχία.

Ευαγγελία Ανδρέου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Η εκδρομή ήταν καταπληκτική, ένοιωθες ότι είχε μελετηθεί αρκετά, υπήρχε έγνοια και καλή θέληση.

Ρούλα Πετροπούλου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Μια πολύ όμορφη εκδρομή με καθημερινές καταπληκτικές εντυπώσεις από τις επιλογές των πόλεων και των ιστορικών χώρων που πολύ σωστά διάλεξε η πολύ φιλική, δοτική, αγαπητή και φιλόξενη Πέλια. Την ευχαριστώ πολύ που φρόντισε όλες τις ημέρες για την ασφάλεια, την διασκέδασή μας και στην απόκτηση σπουδαίων γνώσεων που μας έδωσε.

Καράογλου Χαρούλα - Κώστας

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Το πρόγραμμα ήταν μοναδικό, πολύ προσεγμένο και καλά οργανωμένο. Συγχαρητήρια. Η αρχηγός όπως πάντα φιλική και πολύ αγαπητή! Ο οδηγός πολύ προσεκτικός και ιδιαίτερα ενημερωμένος με τους δρόμους και τους τόπους που πηγαίναμε.

Τάσος Σιατέρλης / Αναστασία Κάλφογλου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Εκτός από τα γνωστά τουριστικά αξιοθέατα το Etretat μαγευτικό στον Ατλαντικό, το γραφικό Dinan και τα κάστρα του Λίγηρα κατατοπιστικά για την Ιστορία και τον πολιτισμό της Γαλλίας. Η Πέλια πάντα δίπλα μας. Ο ακούραστος Κώστας, μας μετέφερε σε τόσα μέρη μακρινά. Η οργάνωση του ταξιδιού τέλεια στην παραμικρή λεπτομέρειά του.

Αναστασία Φυλακτού-Κλεινάκη

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Άριστη εκδρομή, καλά οργανωμένη με καλές επιλογές. Πολύ ποιοτικά ξενοδοχεία

Δ.Γ.

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Ήταν μια υπέροχη εκδρομή και πολύ καλά σχεδιασμένη. Η Πέλια και ο Κώστας πάντα άψογοι. Με χαρά θα κάναμε και άλλα ταξίδια μαζί τους.

Σπυριδούλα Παλιοσπύρου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Για μένα αυτό το ταξίδι ήταν όνειρο ζωής και το έζησα με τις καλύτερες συνθήκες και σε άριστα κεντρικά ξενοδοχεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές. Η εκδρομή είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Δήμητρα Σιακαντάρη

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Εκπληκτικός ταξιδιωτικός προορισμός που απογειώνεται από την τέλεια οργάνωση της ψαγμένης αρχηγού κας Πέλιας σε συνδυασμό με τον έμπειρο και άριστο γνώστη της περιοχής οδηγό κο Κώστα, σε μέρη ονειρικά που μόνο το EURORAMA ξέρει και μπορεί να πραγματοποιεί. Σας ευχαριστούμε και τους δύο σας για τις υπέροχες μέρες που η εμπειρία σας και το ξεχωριστό για κάθε ταξιδιώτη ενδιαφέρον σας, μας χάρισε

Εφη και Α. Μεντής

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Μετά το εξαιρετικό ταξίδι στην μεσαιωνική Γαλλία οφείλω να ξαναπώ μπράβο στο EURORAMA και στην Πέλια. Το ωραιότερο ταξίδι που έχω κάνει στην Γαλλία!  Πολύ αξιόπιστο γραφείο με πολύ καλά οργανωμένα ταξίδια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών! Στα σύν τα πολύ ωραία και κεντρικά ξενοδοχεία. Τα κέρδισαν με το σπαθί τους τα καλά μου σχόλια γιατί ταξιδεύω πολύ συχνά και ξέρω ότι και τα καλύτερα γραφεία κάνουν συχνά φάουλ. !!!!!

Ρενάτα Παγαρέμου

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Εξαιρετικές ξεναγήσεις, ωραία κεντρικά ξενοδοχεία , μοναδικοί προορισμοί ... Ένα πρακτορείο που σέβεται τον πελάτη και τηρεί όσα υπόσχεται!!!

Αγγελική Κορδέλλου

ΤΟΣΚΑΝΗ

Άνθρωποι με μεράκι και γνώστες των ιδιαίτερων ταξιδιών! Άψογη οργάνωση και συνέπεια στο πρόγραμμα. Είναι το γραφείο που έχει καταφέρει να έχει πιστούς ακόλουθους στα ταξίδια του και που όλοι νιώθουν μία παρέα!!!

Χρύσα Παπανικολάου

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Άριστη επιλογή προορισμών, διαδρομών και ξεναγήσεων. Πολύ καλά ξενοδοχεία κεντρικά. Ο επαγγελματισμός της αρχηγού, και η οδική αγωγή του οδηγού, συντελούν ώστε το ταξίδι να σου μείνει αξέχαστο.

Ρίτα Κατόπη

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Εξαιρετικοί άνθρωποι με αληθινό ενδιαφέρον, μεράκι και αγάπη για τα ταξίδια που διοργανώνουν. Καταπληκτικά ξενοδοχεία. Το καλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο που έχω ταξιδέψει

Χριστίνα Μουδάρα

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Η υψηλή αισθητική στην επιλογή, την διοργάνωση και την φιλοξενία στους επιλεγμένους προορισμούς, υλοποιούν σε υπερθετικό βαθμό τίς προσδοκίες κάθε απαιτητικού ταξιδευτή..!!

Μάριος Αγγελίδης

ΤΟΣΚΑΝΗ

Σωστή επιλογή προορισμών, ξεναγήσεις, ευγένεια, εξαιρετική διοργάνωση

Σταθοπούλου Αθανασία

ΤΟΣΚΑΝΗ

Ένα πρακτορείο που σέβεται  τον ταξιδιώτη, με ψαγμένες διαδρομές και με τη φροντίδα του εξαιρετικού οδηγού Κώστα Τσοπάνη και της χαρισματικής αρχηγού Πέλιας Ιωσηφίδου. Ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι στην Τοσκάνη!

Δήμητρα Σιακαντάρη

ΠΡΟΒΗΓΚΙΑ / ΝΟΤΙΟ ΓΑΛΛΙΑ

Από τις καλύτερες εκδρομές. Πολύ καλά ξενοδοχεία και με εύκολη πρόσβαση στα κεντρική σημεία της πόλης. Η αρχηγός ήταν οργανωμένη, υπεύθυνη και πρόθυμη να εξυπηρετήσει. Με τον πάρα πολύ καλό οδηγό αισθανόμασταν όλοι ασφαλείς. Πολύ ενδιαφέρουσες περιηγήσεις και η ξεναγός με πολλές γνώσεις.

Κλειώ Καλογεροπούλου

ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

Πρώτη φορά τμε το EURORAMA, πρώτη φορά με γκρουπ. Ιδιαίτερα ικανοποιητική εμπειρία με πληρέστατη περιήγηση, ξενοδοχεία, διατροφή και κυρίως συνοδούς. Πέλια και Κώστα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Γιώργος Πιτσάβας

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

Καλά οργανωμένη και πολύ καλή εκδρομή. Εντυπωσιακή φροντίδα και προσοχή από την αρχηγό και τον οδηγό. Όλα φροντισμένα στο μέγιστο βαθμό.

Καίτη Θεοδωρίδου

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Πολύ ενδιαφέρουσα, καλά οργανωμένη και πλήρως κατατοπιστική εκδρομή.

Χαρούλα και Κώστας Πόλλης

ΤΟΣΚΑΝΗ

Ήταν μια αξέχαστη εκδρομή. Θαυμάσιο και πάρα πολύ καλό ξενοδοχείο. Πάρα πολύ καλή αρχηγός η κ .Ιωσηφίδου και επίσης καλός, ήρεμος και σταθερός οδηγός ο κ. Κώστας. Πολύ καλές ξεναγήσεις, ακούραστη ξεναγός με μεράκι και πάθος για τη δουλειά της. Να παραμείνετε τόσο καλοί όσο σας γνωρίσαμε και ακολουθούμε τις εκδρομές σας με ιδιαίτερη χαρά.

Ελένη Παπαγρηγοράκη

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Αξιοθαύμαστη εκδρομή με σπουδαία και πλήρη στα καθηκοντά τους στελέχη.

Ιωάννης & Ευαγγελία Λαμπροπούλου

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Μια ιδιαίτερη εκδρομή με καταπληκτική ξενάγηση και ιδιαίτερη φροντίδα για όλους και τον καθένα ξεχωριστά.

Ελένη Κωνσταντέλου, Βίκυ Ντελή

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Φανταστική εκδρομή. Με εντυπωσίασε το ενδιαφέρον των διοργανωτών να περάσουν καλά όλοι οι συμμετέχοντες.

Έφη Μπάκα, εκπαιδευτικός

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Πολύ επιτυχημένη επιλογή για Χριστούγεννα. Εξαιρετική εμπειρία.

Λογοθέτης Σωτήριος & Αναστασία

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Ονειρικός προορισμός με άρτια οργάνωση.

Μιράντα Καμηλέρη

ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙΑ – ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Η Πέλια = Αρχηγός με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ο Κώστας =οδηγός ο καλύτερος και γνώστης των δρόμων! Περιεκτικότατες ξεναγήσεις.

Όλγα Μανέκα, Σπύρος Ζάρκος

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Άρτια οργανωμένη εκδρομή με εξαιρετική αρχηγό!

Σ.Τ

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Τέλεια - καταπληκτικά!!!

Κωνσταντέλιας Ανέστης Φραγκίσκος

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Μία από τις ωραιότερες αποδράσεις από την καθημερινότητα. Πολύ ωραίο ξενοδοχείο. Σπουδαία αρχηγός όπως πάντα η κ.Πέλια και ο κ. Κώστας (ο οδηγός)

Νατάσσα Κουτρούπη / Συντ/χος τραπεζικός

ΤΕΡΓΕΣΤΗ- ΙΣΤΡΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Ομολογώ ότι η κ. Ιωσηφίδου έχει καταφέρει με την "ταξιδιωτική" της προσωπικότητα, τη δουλειά, τη γνώση και το μεράκι της να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τα ταξίδια, αλλά συγχρόνως προτιμούν τα "ταξίδια με την Πέλια.

Κυριακή Θεοδώρου, Αρχιτέκτων

ΤΟΣΚΑΝΗ

Καλά μας παιδιά, Πέλια-Κώστα! Ευχαριστούμε, που μας ταξιδέψατε με ασφάλεια, καλοσύνη και Τέχνη!

Γιώργος Παπαδάκης -Εκπαιδευτικός

ΤΟΣΚΑΝΗ

Απλά εξαιρετικό!!! Οργάνωση, ποιότητα, γνώση, ευγένεια, επαγγελματισμός, συναρπαστική ξενάγηση. Ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι.

Μελίνα Κλήμη

ΤΟΣΚΑΝΗ

Εξαιρετικές ξεναγήσεις, ωραία κεντρικά ξενοδοχεία , μοναδικοί προορισμοί … Ένα πρακτορείο που σέβεται τον πελάτη και τηρεί όσα υπόσχεται!!!

Αγγελική Κορδέλλου

ΤΟΣΚΑΝΗ

Άριστη επιλογή προορισμών, διαδρομών και ξεναγήσεων. Πολύ καλά ξενοδοχεία, σωστή επιλογή εστιατορίων και φαγητών. Ο επαγγελματισμός της αρχηγού, η ευγένεια και η οδική αγωγή του οδηγού, συντελούν ώστε το ταξίδι να σου μείνει αξέχαστο.

Μαργαρίτα Κατόπη

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ –ΒΡΕΤΑΝΗ –ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Εξαιρετικοί άνθρωποι με αληθινό ενδιαφέρον, μεράκι και αγάπη για τα ταξίδια που διοργανώνουν. Καταπληκτικά ξενοδοχεία, και εστιατόρια.  Το καλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο που έχω ταξιδέψει.

Χριστίνα Μουδάρα

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΗ –ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ

Η υψηλή αισθητική στην επιλογή, την διοργάνωση και την ανεπιτήδευτη φιλοξενία στους επιλεγμένους προορισμούς ,υλοποιούν σε υπερθετικό βαθμό τις προσδοκίες κάθε απαιτητικού ταξιδευτή..!!

Παναγιώτης Αγγελόπουλος

ΧΙΟΣ

Το ταξίδι στην Χίο τελείωσε με τις καλύτερες και πάλι εντυπώσεις. Ευχαριστούμε για την όμορφη εμπειρία..

Βίκυ Παππά –Πάσχα/Χίος 2017

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

Πολύ αξιόπιστο γραφείο με πολύ καλά οργανωμένα ταξίδια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών! Στα σύν τα πολύ ωραία και κεντρικά ξενοδοχεία σε όλα τα ταξίδια που έχω πάει μέχρι τώρα σε Γαλλία και Ιταλία! Και οι καλές τιμές επίσης! Τα κέρδισαν με το σπαθί τους τα καλά μου σχόλια γιατί ταξιδευω πολύ συχνά και ξέρω ότι και τα καλύτερα γραφεία κάνουν συχνά φάουλ!

Ρ.Π

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ

Και μετά το εξαιρετικό ταξίδι στην μεσαιωνική Γαλλία οφείλω να ξαναπώ μπράβο στο EURORAMA καi την Pelia Iossifidou. Το ωραιότερο ταξίδι που έχω κάνει στην Γαλλία!  Η οργάνωση και τα κεντρικά ξενοδοχεία κι η όλη η εξέλιξη του ταξιδιού ήταν άψογη! Είδαμε μικρά μπιζουδάκια που πολλοί δεν τα έχουν καν ακούσει! Ευχαριστώ για αυτή την μοναδική εμπειρία.

Ρενάτα Παγαρέμου

ΤΟΣΚΑΝΗ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΟ

Είμαστε πολύ ευτυχείς , η σύζυγος μου Καίτη Δούη και εγώ προσωπικά που απολαύσαμε το ταξίδι, που οργανώθηκε και εκτελέστηκε  από το EURORAMA Travel στην πανέμορφη Ιταλία με ιδιαίτερες επισκέψεις και παραμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία

Παν Σμυρναίος, Καθηγητής Λυρικής Τέχνης ,Ανώτατος Δικαστής επί τιμή

Τοσκάνη

ΟΙ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ . Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ, ΓΑΛΗΝΕΨΑΜΕ (!) ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ!! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΤΑΜΩΘΟΥΜΕ!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ - ΤΑΣΟΣ ΣΙΑΤΕΡΛΗΣ

Τοσκάνη και Νορμανδία

Εκείνο που κάνει το Eurorama ξεχωριστό είναι το ότι οι άνθρωποί του ασχολούνται προσωπικά με τον καθένα. Εξαιρετικές επιλογές προορισμών και κεντρικών ξενοδοχείων!

Χρύσα Παπανικολάου/IST.IT.DI ATENE

ΤΟΣΚΑΝΗ

Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΦΥΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

ΤΟΣΚΑΝΗ

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΟΔΗΓΟ, ΚΑΘΩΣ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΟΣΚΑΝΗ

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!  ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ
ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Μ.Π. ΙΩΑΝΝΑ