Η ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
Μάιος - Ιούνιος 2019

Ένα ταξίδι, που αγαπάμε πολύ! «Φτιαγμένο»» με περίσσιο μεράκι για τους φίλους ταξιδιώτες, που θέλουν να εξερευνήσουν αυτήν την ιδιαίτερη περιοχή της Γαλλίας και να περιηγηθούν σε μέρη παραμυθένια, χωρίς καμία υπερβολή! Σε αυτήν την φιλόξενη επαρχία όπου η φύση απολαμβάνει αμέριστο σεβασμό, θα γοητευτείτε από τις φυσικές ομορφιές του Perigord και της κοιλάδας του ποταμού Dordogne. Οι πόλεις Sarlat, Perigeux, Domme, Brantome, Rocamandour θα μας γοητεύσουν με την γραφικότητα τους, τα μνημεία τους, τα αβαεία, τα θρησκευτικά σύνολα, μια σημαντική πολιτιστική κληρονομιά . Η κρουαζιέρα στον ποταμό Ντορντόν με τις “Gabarres”, θα σας μείνει αξέχαστη!

Θα γνωρίσουμε την Τουλούζη γνωστή και ως "La Ville Rose" (Η ροζ πόλη), πού είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, μετά το Παρίσι, τη Λυών και τη Μασσαλία κοντά στα Πυρηναία Όρη και τα σύνορα με την Ισπανία, ενώ απέχει ελάχιστα από τον Ατλαντικό Ωκεανό και τη Μεσόγειο. Είναι μία όμορφη πόλη με ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους, που συνδυάζει τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική με τη bohemian μουσική, το νόστιμο φαγητό και την διαρκή καινοτομία.

Το οδοιπορικό μας θα μας οδηγήσει στην Καρκασόν πολύ κοντά στην διάσημη Τουλούζη, κάτω από την αγέρωχη ομορφιά των Πυρηναίων, που μοιάζει με μια σελίδα βγαλμένη από ιπποτικό παραμύθι, με κάστρα και πριγκίπισσες! Ίσως γι’ αυτό επιλέχθηκε ως φυσικό σκηνικό για μια εκδοχή του Ρομπέν των Δασών…Ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και αξίζει το κάθε χιλιόμετρο που θα κάνει ο ταξιδιώτης για να βρεθεί στην αγκαλιά της εδώ, στην νοτιοδυτική Γαλλία!

Τα "δυνατά σημεία" μας!
euroramatravel Ομήρου 8 ( 4ος ορ.) 10564 – ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 211.4030784
ΦΑΞ. 210.2833260
e-mail : info@euroramatravel.gr
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΔΕ-ΠΑ : 10:30-19:30
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ, λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή του γραφείου
Αριθμός Μητρώου Ε.Ο.Τ 0206Ε60000344001