ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΜΙΤΩΝ – ΝΟΤΙΟ ΤΥΡΟΛΟ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018

Σαν χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Τι λέει το παραμύθι; Οτι όταν οι... νάνοι που ζούσαν στην περιοχή αντιλήφθηκαν ότι οι άνθρωποι εποφθαλμιούσαν τους ροδώνες τους, τους έκρυψαν μετατρέποντάς τους σε βράχια. Αυτή η εικόνα είναι η πρώτη έκπληξη που κρύβει ο τόπος, αν έχετε την τύχη να είστε εδώ απόγευμα.


ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΤΕΡΓΕΣΤΗ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΙΣΤΡΙΑΣ
Πάσχα 2019

Διαμονή στο πολυτελές  ξενοδοχείο STARHOTELS  SAVOIA  EXCELSIOR PALACE  4 * Sup.  στην Τεργέστη, με θέα την Αδριατική!


Η ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
Μάιος 2019

Μια εκδρομή έξω από τις συνηθισμένες, σε μία πανέμορφη  ήσυχη περιοχή στην Νοτιοδυτική Γαλλία, στην  κοιλάδα του ποταμού Ντορντόν, με γραφικά τοπία σαν πίνακες ζωγραφικής, με γέφυρες και αβαεία, προιστορικά σπήλαια, μεσαιωνικά χωριά, ένα σκηνικό βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία!


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ - ΛΕΤΣΕ - ΜΑΤΕΡΑ
Οκτώβριος 2019

Το Λέτσε, η πανέμορφη «Φλωρεντία του Νότου», όπως αποκαλείται και η Ματέρα, σαν μια άλλη Καππαδοκία της Δύσης, πολιτισμική πρωτεύουσα 2019,θα σας γοητεύσουν! Πανέμορφα τοπία! Γραφικά χωριουδάκια εκατοντάδων ετών. Αγνές γεύσεις ιταλικής παράδοσης και καλό κρασί . Οι εναλλαγές των τοπίων μοναδικές και η πολυπολιτισμικότητα της περιοχής θα σας συναρπάσει!


ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑ
η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα...

ΝΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 4030 784


ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ-ΒΡΕΤΑΝΗ-ΛΙΓΗΡΑΣ-ΠΑΡΙΣΙ
Καλοκαίρι 2019

«Απόβαση» στις ομορφιές του Γαλλικού Βορρά.  Ήπιο κλίμα, υπέροχος ουρανός, απέραντα λιβάδια, με κελαρυστά ρυάκια, όπου καταπράσινοι λόφοι, ρίχνουν την σκιά τους, τεράστιες παραλίες με άμμο, που εναλλάσσονται με απότομους βράχους, τα στοιχεία ενός σκηνικού, που θα σας μαγέψει!


ΤΟΣΚΑΝΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
Οκτώβριος 2019

Τα αμπέλια κοκκινίζουν λίγο πριν ρίξουν τελείως τα φύλλα τους. Ένα απέραντο πολύχρωμο χαλί απλώνεται παντού όπου το κόκκινο, το κίτρινο και το πράσινο εναλλάσσονται σε ένα μοναδικό τοπίο. Θεϊκό δώρο στα μάτια του ταξιδιώτη. Η Τοσκάνη είναι όμορφη όλες τις εποχές, αλλά το φθινόπωρο είναι εμπειρία ζωής.


ΒΡΕΤΑΝΗ
Η Χώρα των θρύλων

Ιούνιος - Ιούλιος 2019

- ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -
Αν αγαπάτε την θάλασσα, που βρέχει 1500 χιλιόμετρα μιας υπέροχης ακτής, όπου οι απότομοι βράχοι εναλλάσονται με τις  αμουδερές παραλίες, αν αγαπάτε το γκρίζο χρώμα του σχιστόλιθου, που σκεπάζει τις στέγες των αρχοντικών και των αγροικιών, αν σας γοητεύουν οι κέλτικοι μύθοι, τα μεσαιωνικά χωριά, τα παγανιστικά ψαροχώρια τότε οι επιθυμίες σας, μπορούν να εκπληρωθούν σε αυτό το ταξίδι!
euroramatravel Ομήρου 8 ( 4ος ορ.) 10564 – ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 211.4030784
ΦΑΞ. 210.2833260
e-mail : info@euroramatravel.gr
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΔΕ-ΠΑ : 10:30-19:30
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ, λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή του γραφείου
Αριθμός Μητρώου Ε.Ο.Τ 0206Ε60000344001