ΤΟΣΚΑΝΗ

ΤΟΣΚΑΝΗ

Ένα πρακτορείο που σέβεται και ενδιαφέρεται για την απόλαυση του ταξιδιώτη, με ψαγμένες διαδρομές και με τη φροντίδα του εξαιρετικού οδηγού Κώστα Τσοπάνη και της χαρισματικής αρχηγού Πέλιας Ιωσηφίδου. Ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι στην Τοσκάνη!

ΤΟΣΚΑΝΗ

To ταξίδι που οργάνωσες Πέλια , ήταν μια  ξεχωριστή εμπειρία. Σε ευχαριστώ που έδωσες άλλη διάσταση στα ταξίδια αναψυχής. Να είσαι πάντα καλά!

ΤΟΣΚΑΝΗ

Επέλεξα αυτή την εκδρομή για τις διαδρομές μέσω επαρχιακών δρόμων και τις επισκέψεις σε ιδιαίτερες πόλεις και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.

ΤΟΣΚΑΝΗ

Πέλια διατηρούμε τις καλύτερες αναμνήσεις όχι μόνο από τις ομορφιές της Ιταλίας, αλλά και από την δική σου παρουσία,  με το ζεστό σου χαμόγελο, τον καλό σου λόγο και τον πλούτο των γνώσεών σου.

ΤΟΣΚΑΝΗ

EURORAMA TRAVEL Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΑΓΑΝΩΣΗ, ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΤΟΣΚΑΝΗ

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο EURORAMA Travel για την καταπληκτική εκδρομή. Ήταν όλα εξαιρετικά οργανωμένα, με καινοτόμες ιδέες, πέρα από τα καθιερωμένα. Προτείνω το γραφείο σας ανεπιφύλακτα και ανυπομονώ να συμμετέχω και σε άλλη εκδρομή.

ΤΟΣΚΑΝΗ

Άνθρωποι με μεράκι και γνώστες των ιδιαίτερων ταξιδιών! Άψογη οργάνωση και συνέπεια στο πρόγραμμα. Είναι το γραφείο που έχει καταφέρει να έχει πιστούς ακόλουθους στα ταξίδια του και που όλοι νιώθουν μία παρέα!!!

ΤΟΣΚΑΝΗ

Σωστή επιλογή προορισμών, ξεναγήσεις, ευγένεια, εξαιρετική διοργάνωση

ΤΟΣΚΑΝΗ

Ένα πρακτορείο που σέβεται  τον ταξιδιώτη, με ψαγμένες διαδρομές και με τη φροντίδα του εξαιρετικού οδηγού Κώστα Τσοπάνη και της χαρισματικής αρχηγού Πέλιας Ιωσηφίδου. Ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι στην Τοσκάνη!

ΤΟΣΚΑΝΗ

Ήταν μια αξέχαστη εκδρομή. Θαυμάσιο και πάρα πολύ καλό ξενοδοχείο. Πάρα πολύ καλή αρχηγός η κ .Ιωσηφίδου και επίσης καλός, ήρεμος και σταθερός οδηγός ο κ. Κώστας. Πολύ καλές ξεναγήσεις, ακούραστη ξεναγός με μεράκι και πάθος για τη δουλειά της.…